FAME’S Institute Unplugged Session at KOTUR

On May 15th, Wednesday, at 20:00, we invite you to attend the 5th edition of the FAME’S Institute Unplugged sessions.

At this unique concert, you will have the opportunity to listen to Classical music on KOTUR’s basement stage for the first time, and discover the exceptional chamber music program our students have been preparing under the mentorship of esteemed violist Peter Barsony and conductor Joaquim Badia.

FREE ENTRANCE! Thanks to KOTUR for the collaboration on this concert!

This project is co-funded by the #EuropeanUnion Creative Europe 🇪🇺

Ве покануваме на петтото издание на FAME’S Institute Unplugged сесиите. На овој уникатен концерт ќе имате прилика за првпат да слушнете класична музика на подрумската сцена во КОТУР и да ја слушнете одличната програма за камерна музика која ја подготвуваат студентите на FAME’S Институтот од различни европски земји, под менторство на светски реномираниот виолист Питер Барсони и диригентот Јоаким Бадиа, како дел од активностите во рамки на нашите мајски семинари.

Влезот е слободен и концертот почнува во 20.00 часот.

Благодарност до КОТУР за соработката на овој концерт!